Om oss

Några ord om oss!Tveka aldrig att kontakta oss för fri rådgivning

Kristina Ruder

 

Leg. Naprapat sedan 1998 samt lic personlig tränare, skidlärare, pilates- och styrketräningsinstruktör, kostcoach och massör. Kristina "Stina" är från Skåne från början och är aktiv skidlärare vintertid och har varit det sedan 1987. Stina tar med medlemmarna på EFFEKT Träning till fjällen för utbildning då och då.

 

" För mig är rörelse i alla former nyckeln till att må bra och inom naprapatin använder vi oss just av rörelse för att bota smärta. Ledord för mig är balans i livet vilket även gäller för kroppen och det är något som vi naprapater strävar efter när vi utför våra behandlingar. Det är sällan för tidigt att ta en behandling men det kan många gånger vara lite väl sent..."

 

Välkommen för personlig rådgivning!

Tel: 070-325 51 54

Samir Gaouar


Utbildad naprapat vid Naprapathögskolan i Stockholm. Han har tidigare varit aktiv inom simning på elitnivå och andra idrotter som akrobatik, kampsport och cykling. Han brinner för idrottsmedicin, rehabilitering och träning som integrerar hela kroppen.


Samir har vidareutbildat sig inom dry-needling (akupunktur) och lägger ner mycket tid på modern smärtvetenskap. Förutom det jobbar han även mycket med kreativ personlig träning som skräddarsys efter ditt mål och dina förutsättningar.

Han hjälper dig bland annat med ryggskott, huvudvärk, nackspärr, löparknä, ischias, fotbesvär, käkbesvär och allt annat som muskler och leder kan ställa till med.


När han inte jobbar på kliniken så hittar du honom förmodligen i en simhall eller utomhus där han ägnar sig åt funktionella övningar som handstående eller volter.


”Oavsett om du är högpresterande idrottare, motionär eller allmänt mycket stillasittande så finns det alltid en orsak till just ditt smärttillstånd. Min roll blir att hitta orsaken och förse dig med en lättförstådd förklaring. Med din förståelse och rätt individanpassad träning jobbar vi mot att bryta den onda cirkeln.”


Ring mig så ordnar vi en tid redan idag!

079-339 43 04

Vi tar emot nya och gamla patienter. Tveka inte att ta kontakt med oss för rådgivning!

Kontakta oss

Abrahamsbergsvägen 79, ingång Rörläggarvägen 26,

168 30 Bromma

   info@medicaleffekt.se

070-325 51 54 Stina

079-339 43 04 Samir

Följ oss på:

Facebook och Instagram

© All Rights Reserved Medical EFFEKT